НОЧИЗИҚЛИ ЧЕГАРАВИЙ ШАРТЛАРГА ЭГА ВОЛЬТЕРРА ТИПИДАГИ ИНТЕГРО-ДИФФЕРЕНЦИАЛ ТЕНГЛАМАЛАР УЧУН ЧЕГАРАВИЙ МАСАЛАЛАРГА СОНЛИ-АНАЛИТИК УСУЛНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Нуржанов, О.Д.; Нуржанов, Б.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ушбу ишда кетма-кет яқинлашишларнинг сонли-аналитик усулидан фойдаланган ҳолда, ночизиқли чегаравий шартларга эга Вольтерра типидаги интегро-дифференциал тенгламалар системалари учун чегаравий масала ўрганилади.
Keywords: чегаравий масала; сонли-аналитик усул; Вольтерра типидаги интегро-дифференциал тенгламалар; ночизиқли чегаравий шарт