ҚАРАҚАЛПАҚ ДӘСКЕРЛЕРИ – ХАЛҚЫМЫЗДЫҢ МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЫ - Даўлетмуратова, М.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада санъат ва маданият соҳасидаги олий таълим тизимида ёшларни қорақалпоқ халқининг миллий қадриятларидан ҳисобланган касб-ҳунар ва тикувчиликка оид изланишлар тадқиқ қилинган.