MAKTAB KIMYO KURSI UChUN DIDAKTIK MATERIALLARDAN FOYDALANIB “KIMYOVIY REAKSIYANING ISSIQLIK EFFEKTI YONISh” MAVZUSINI O‘QITIShNI TAKOMILLAShTIRISh - Ajieva, M.B.; Sultonov, D.Q.; Kabilova, U.R.; Sultanova, G.; Ajieva, B.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada keltirilgan ma’lumot va tavsiyalar amaliyotchi talaba va yosh kimyo o‘qituvchilariga tavsiya etiladi. Taklif etilayotgan dars rejasi namunaviy savollar va topshiriqlarni o‘z ichiga oladi. Har bir savol uchta darajadagi vazifalarni o‘z ichiga oladi: asosiy darajadagi vazifalar (idrok etish), modelga asoslangan vazifalar va yuqori darajadagi vazifalar. Topshiriqlar shartlari I.R.Asqarov, K.Gʻopirov, N.X.To‘xtaboyevlarning “Kimyo 8” darsligi mazmuniga mos keladi.