ПРОБЛЕМЫ И МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕШЕНИЯ ПРИ ПРЕПОДАВАНИИ ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВ ТЮРКОЯЗЫЧНОЙ АУДИТОРИИ - Абдуллаева, Р.А.; Джуманиязова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада туркий тилли халқларга рус ва инглиз тилларини ўқитишнинг лингвистик, психолингвистик ва услубий жиҳатлари кўриб чиқилади.