ATTITUDES TO TRANSFORMING FROM TEXTBOOKS TO TECHNOLOGY IN ESP CLASSES - Tajieva, A.U.; Allamuratova, J.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqola oʻquv jarayoni ishtirokchilarining darsliklardan raqamli oʻquv vositalariga oʻtishga boʻlgan munosabatini oʻrganadi. Eskirgan statik materiallardan dinamik yuqori samarali texnologik ilovalarga oʻtish nafaqat oʻquv jarayonini modernizatsiya qiladi, balki ESP kurslarini xalqaro standartlarga muvofiq professional ehtiyojlarga moslashtiradi.