ETNOPEDAGOGIK QADRIYATLAR ASOSIDA BO‘LAJAK O‘QITUVChILARDA AXLOQIY KO‘NIKMALARNI TAKOMILLAShTIRISh – IJTIMOIY-PEDAGOGIK ZARURIYAT - Pazilov, A.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada etnopedagogika tushunchasiga ilmiy nuqtayi nazardan baho berilib, etnopedagogik qadriyatlar asosida bo‘lajak o‘qituvchilarda axloqiy ko‘nikmalarni takomillashtirishning ijtimoiy-pedagogik zaruriyatligi haqida fikr yuritiladi.