METHODS FOR IMPROVING THE EFFECTIVENESS OF EXERCISES PERFORMED IN CLASS, USING PRIMARY SCHOOL AS AN EXAMPLE - Najimova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich ta’limda oʻqitish usullarining asosiy guruhlari koʻrib chiqilib, aniq didaktik misollar keltiriladi. Asosiy e’tibor turli pedagogik yondashuvlarning qiyosiy samaradorligini baholagan va ularni har tomonlama qoʻllash zarurligini asoslab beruvchi mualliflarning tadqiqotlari tavsifi va natijalariga qaratilgan.