MATEMATIKA TA’LIMIDA UZVIYLIKNI TA’MINLAShDA O‘QUVChILARNING INTELLEKTUAL KO‘NIKMALARINI ShAKLLANTIRIShNING AHAMIYATI - Murzambetova, M.; Atabaeva, B.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada matematika ta’limida uzviylikni ta’minlash masalasi oʻrganilgan.