ЗНАЧЕНИЕ НАРОДНЫХ ТРАДИЦИЙ В ТРУДОВОМ ВОСПИТАНИИ - Дошниязов, Ж.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада халқ педагогикасидаги халқ анъаналари, урф-одатлари, катталар ва болалар фольклори, халқ байрамлари, нақл-мақоллари, қўшиқлари, ҳазиллари, чебар сўзлари, ҳар хил мавзулардаги дастонлар ва афсоналар, оиладаги ва жамиятдаги меҳнат муносабатлари халқ педагогик доналигининг болаларни меҳнатга тарбиялашдаги долзарблиги таҳлил қилинади.
Keywords: педагогика; халқ педагогикаси; миллийлик; урф-одатлар; анъналар; болалар фольклори; таълим; меҳнатсеварлик; меҳнат тарбияси; нақл-мақоллар; мерос; санъат; маданият; достонлар