ASSESSMENT AND EVALUATION IN ENGLISH LANGUAGE TEACHING - Djoldasova, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ingliz tilini chet tili sifatida (EFL) o‘qitish va o‘rganishning muhim qismi baholashdir. Ushbu maqola baholashning (EFL) darslariga qanday uyg‘unlashtirilganligini ko‘rib chiqadi, ularning o‘quvchilarning yutuqlarini baholash, o‘qitishni yo‘naltirish va o‘qitish sifatini oshirish uchun qanchalik muhimligini ta’kidlaydi.