IKROM OTAMURODNING YOLG„IZLIK FALSAFASIGA YONDAShUVIDA RUHIYAT TALQINLARI - Jumaeva, S.Ch. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada Ikrom Otamurod poeziyasi zamiridagi yolg‘izlik falsafasiga oid ruhiyat talqinlari xususida so‘z yuritiladi. Muallif Ikrom Otamurod lirikasida ifodalangan falsafiy mushohadalar va shoirning ruhiyat talqiniga oid qarashlarini tahlil etgan.