RESPUBLIKA IQTISODIY RAYONLARI SANOATI IXTISOSLAShUVINING UMUMIY JIHATLARI - Ro'zmetov, D.R.; Komilova, F.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada respublika iqtisodiy rayonlarining sanoatining mustaqillik yillarida diversifikatsiyalanishi hamda modernizatsiyalanishi va natijada ixtisoslashuvi o'zagarishining umumiy jihatlar tavsiflangan.