PARALLEL ALGORITMLARDA MA’LUMOTLARNI QAYTA IShLASh SAMARADORLIGI - Madaminov, U.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada jarayon tasvirlangan OpenMP va OpenCV kompilyatorlaridan foydalanish usullari keltirilgan. OpenMP va OpenCV kompilyatorlarining ishlash natijalari diagramma shaklida aniq ko‘rsatilgan.