PRAGMATIZM FALSAFASI ASOSIDA TALABALARNING AMALIY FIKRLAShINI ShAKLLANTIRISh USULLARI - Seytnazarov, S.; Kamalov, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada pragmatizm falsafasi asosida ta’lim jarayonida amaliy fikrlashni shakllantirish metodikasi tahlil qilinadi. Pragmatizm g‘oyalari o‘quvchilarda nazariy bilimlarni amaliy faoliyat bilan bog‘lashga, kundalik hayotda foydali ko‘nikmalarni rivojlantirishga, shuningdek, amaliy natijaga erishish orqali ta’lim jarayonini samarali qilishga qaratilgan.