АНАЛИЗ МЕЖДУНАРОДНОГО ОПЫТА ПОДГОТОВКИ КАДРОВ В ОБЛАСТИ КИБЕРЗАЩИТЫ - Сеитназаров, К.К.; Уримбетова, З.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада таълим тизимида киберхавфсизликни шакллантириш муаммоси бўйича материаллар тақдим этилган, шунингдек, киберхавфсизлик соҳасида кадрлар тайёрлашда халқаро тажриба таҳлили ҳамда унинг асосларини барча таълим босқичларига киритиш орқали касбий фаолият кўникмаларини моделлаштириш ва шакллантириш масалалари ёритилган.
Keywords: киберхимоя; киберхавфсизлик; таҳлил; таълим; рақамли саводхонлик; компетентлик