BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING O‘ZIGA IShONChINI RIVOJLANTIRIShGA TA’SIR KO‘RSATUVChI IJTIMOIY PSIXOLOGIK OMILLAR TAHLILI - Dawkeeva, A.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Moqalada bo‘lajak pedagoglarning o‘ziga ishonchini rivojlantirishga ta’sir ko‘rsatuvchi ijtimoiy psixologik omillar tahlili atab aytganda, shaxsning o‘z-o‘ziga munosabatini baholash» metodikasi va «bo‘lajak pedagoglarning o‘ziga ishonchini rivojlantirishning psixologik xususiyatlarini aniqlovchi so‘rovnoma» bo‘yicha olingan dastlabki natijalar tahlil to‘gʻrisida ma’lumotlar berilgan.