IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TADQIQOTLARDA AVLODLAR TASNIFI - Abibullaeva, P. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada avlodlar nazariyasi, to’rtta avlodlar tasnifiga ko‘ra, “BB” (Bebi-Bumerlar) avlodi, “X” avlod, “Y” avlod (milleniallar), “Z” avlod (zumerlar)ning shaxslilik sifatlari, ushbu avlodlarning ustuvor qadriyatlari mazmuni bayon qilingan.