YOShLARNI AXLOQIY-ESTETIK TARBIYALAShNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Abdimuratov, J. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada yoshlarni axloqiy-estetik tarbiyalashning psixologik omillari milliy mentalitet va ta’limning milliy modeli talablari oʻz-oʻzini tarbiyalash, oʻz-oʻzini nazorat qilish, oʻsmir hayotida ijtimoiy va axloqiy hodisa darajalari koʻrib chiqiladi.