RAQAMLI PLATFORMALARDA TA’LIM RESURSLARINI MOSLAShTIRISh VA TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Nurmaxanov, K.E. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada raqamli platformalarda ta'lim resurslarini moslashtirish jarayonlari, ularning ta’lim jarayonlariga integratsiyasi va ta’lim sifatiga ta’siri tahlil qilinadi. Moslashtirilgan resurslar o‘quvchilarning bilim olish jarayonini samarali tashkil etish va sifatni oshirishga xizmat qiladi. Shuningdek, maqolada raqamli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari, amaliy tavsiyalar va istiqbolli yo‘nalishlar yoritiladi.