BO‘LAJAK O‘QITUVChILARDA IJTIMOIY-MADANIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRIShNING TARIXIY ASOSLARI HAMDA IJTIMOIY-PEDAGOGIK OMILLARI - Xolmirzayev, N. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda ijtimoiy-madaniy komretentlikni rivojlantirishning tarixiy asoslari, ijtimoiy-madaniy kompetensiyaning o‘rganlishi holati, ijtimoiy-madaniy kompetensiya komponentlari, tarixiy - madaniy, milliy asoslarning o‘zaro aloqadorligini ta’minlash va umumlashtirish asosida bo‘lajak o‘qituvchilarda ijtimoiy - madaniy kompetentlikni rivojlantirishning tarixiy pedagogik omillari tahlil qilingan.