QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASIDA MAKTABGAChA TA’LIM TIZIMINING TAShKILLAShTIRILIShI VA HUDUDIY JOYLAShUVIDAGI TAFOVUTLAR - Uzakbaev, K.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida maktabgacha ta’lim tizimining tashkillashtirilishi, hududiy joylashuv xususiyatlari ochib berilgan.