TOShKENT VILOYATIDA MAKTABGAChA TAʼLIM TAShKILOTLARINI TAShKIL ETIShDA DEMOGRAFIK OMILNING ROLI - Tojiyeva, Z.; Sabirova, M.; Ruzmanova, D.; Saidova, Z.; Omanova, K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada Toshkent viloyatida tashkil etilgan maktabgacha taʼlim tashkilotlarining tashkil etilishida demografik holatning oʻzgarishi bilan bogʻliq masalalar koʻrib chiqilgan. Toshkent viloyatidagi demografik vaziyat muammo va yechimlar keltirib oʻtilgan.