ShO‘RTAN GAZ-KIMYO MAJMUASI FAOLIYATINING HUDUD ATROFIDA TARQALGAN TUPROQLARNING UNUMDORLIGIGA TA’SIRI - Safarov, A.A.; Toshmuradova, M.Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada Sho‘rtan gaz kimyo majmuasi faoliyati natijasida hudud atrofida tarqalgan tuproqlarning og‘ir metallar bilan ifloslanishi va turoqlarning ekologik holatining o‘zgarishi haqida bir qancha ma’lumotlar keltirilgan.