IKKINChI TARTIBLI AYLANMA SIRTLARDA GEODEZIK ChIZIQLAR - Bayturayev, A.M.; Kalbaeva, Y.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada ikkinchi tartibli sirt ustida yotuvchi geodezik chiziqlarning differensial tenglamasini yechish orqali geodezik chiziqlar tenglamasining umumiy ko‘rinishini aniqlangan hamda bu geodezik chiziqlarning sirt ustida joylashuvi o‘rganilgan.