МЕТОДЫ И СРЕДСТВА ИДЕНТИФИКАЦИИ ТЕХНИЧЕСКОГО СОСТОЯНИЯ ПРЯДИЛЬНЫХ МАШИН С ЭЛЕКТРИЧЕСКИМ ПРИВОДОМ - Арипов, Н.М.; Отажонова, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада тўқимачилик корхоналари технологик ускуналарининг техник ҳолатини диагностика қилиш усуллари кўриб чиқилган. Асосий этибор метрик ва статистик усуллар асосида объектлар ҳолатини идентификациялаш ва прогнозлашга қаратилган.
Keywords: диагностика; идентификация; прогнозлаш; метрик усуллар; статистик усуллар; узатиш функцияси; тўқимачилик усканалари; техник ҳолат