TEXNOLOGIK TA’LIMNI SUN’IY INTELLEKT BILAN INTEGRASIYALASh - Koklenova, M.A.; Davletmuratov, B.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada texnologik ta’limni sun’iy intellekt imkoniyatlari bilan integratsiyalash muammolari va imkoniyatlari tahlil qilingan. Sun’iy intellekt texnologiyalari oʻqituvchining ishini yengillashtirishi, ta’lim jarayonini individuallashtirishi va oʻquvchilar bilimini mustahkamlashga xizmat qilishini asoslab bergan.