ИНТЕГРАЦИЯ СЛОВЕСНОЙ, ИГРОВОЙ И ИЗОБРАЗИТЕЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ В ПРОЦЕССЕ ФОРМИРОВАНИЯ СВЯЗНОЙ РЕЧИ МЛАДШИХ ШКОЛЬНИКОВ - Каллибекова, Г.А.; Рейембаева, А.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақола бошланғич синф ўқувчиларининг боғланишли нутқини шакллантириш жараёнида оғзаки, ўйин ва тасвирий фаолият интеграциясини ўрганишга бағишланган. Бошланғич синф ўқувчиларининг коммуникатив ва шахсий ривожланишнинг асоси сифатида боғланишли нутқининг аҳамияти кўриб чиқилади.