ҚАРАҚАЛПАҚСТАНДА ИНКЛЮЗИВ ТӘЛИМДИ РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Ешбаев, А.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада Қорақалпоғистонда инклюзив таълимни ривожлантириш масалалари ҳақида фикр юритилади. Хусусан, ОТМ ва умумтаълим мактабларида инклюзиянинг ривожланишига тўсқинлик қилувчи айрим муаммолар таҳлил қилинади.
Keywords: инклюзив таълим; олий таълим; талаба; таълим; спорт; параспорт