БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМДА МАТННИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ МЕТОДИ САМАРАДОРЛИГИНИ БАҲОЛАШ - Атаджанов, Х.Л.; Абдуразакова, Н.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада ўқиш саводхонлиги дарсларини ўтишда матнни таҳлил қилиш методини қўлланиш va бошланғич таълимда матнни таҳлил қилиш методининг самарадорлигини баҳолаш ҳақидаги маълумотлар берилган.
Keywords: таълим; баҳолаш; ўқиш саводхонлиги; метод; педагогик тажриба; матн; тажриба; назорат