BOShLANGʻICh SINF OʻQUVChILARI NUTQINI OʻSTIRIShDA ERTAKLARNING AHAMIYATI - Abdalieva, P.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada boshlangʻich sinflarda bolalar nutqini oʻstirishda ertaklardan foydalanish usullari va boshlangʻich sinf oʻqituvchilariga amaliy tavsiyalar berilgan.