OʻZBEKISTONDA SAKRAL GEOGRAFIYANI RIVOJLANTIRISh ISTIQBOLLARI - Safarov, I.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda sakral geografiyaning rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan. Sakral obidalarni saqlash va rivojlantirish, turizmni kengaytirish, xalqaro hamkorlikni rivojlantirish masalalari yoritilgan.