MAKTABGAChA YOSh DAVRIDAGI BOLALARDA XAVOTIRLANIShNING ZAMONAVIY KOʻRINIShLARI VA ULARNING PSIXOLOGIK YEChIMLARI - Xasanova, S.G. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maktabgacha yosh davrida bolalar turli xil emosional va psixologik holatlarni boshdan kechirishadi. Xavotirlanish, bu holatlarning birida bo‘lib, bolalarning o‘zini ifoda etishida, ijtimoiy munosabatlarida va ta'lim jarayonlarida muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada, maktabgacha yoshdagi bolalarda xavotirlanishning zamonoviy ko‘rinishlari va ularni kamaytirish choralari haqida so‘z yuritamiz.