BOShLANGʻICh SINF OʻQUVChILARINING TANQIDIY FIKRLASh KOʻNIKMALARINI ShAKLLANTIRISh - Saburov, D.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Xalq og‘zaki ijodi vositasida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish mavzusi o‘quvchilarning fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishda xalq og‘zaki ijodining ahamiyatini o‘rganadi.