НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИЙ И МЕТОДИЧЕСКИЙ ПОИСК НОВЫХ СПОСОБОВ И СРЕДСТВ В ДОСТИЖЕНИИ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ЦЕЛЕЙ ПРИ ИЗУЧЕНИИ ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВ - Абдуллаева, Р.А.; Джуманиязова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада ўқитувчининг ижодий қобилиятларини ривожлантириш учун инновацион технологиялардан фойдаланиш самарадорлиги ҳақида сўз боради, бу бугунги кунда репродуктив ўқитиш усулларидан унумли усулларга ўтиш жуда муҳим, бунда талабалар нафакат ўрганилаётган ҳодисани тусуниш, балки масалаларни ечиш, улар орасидаги сабаб-натижа муносабатларини очиб бериш, ўрганилаётган материални амалиёт билан, ҳаёт билан боғлай билиш.
Keywords: педагогика; ривожланиш; технология; интернет; амалга ошириш; компьютер