ПЕЙЗАЖЛЫҚ СҮЎРЕТЛЕЎДИҢ ЭСТЕТИКАЛЫҚ КҮШИ - Сейтниязов, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада бадиий асарларда пейзаж тасвирланиши масалалари муҳокама қилинган. Хусусан, авторнинг бадиий маҳорати, услубининг ўрни алоҳида таъкидлаб ўтилган.
Keywords: пейзаж; табиат; эстетика; автор позицияси; образ