МУЗЫКАЛЬНЫЕ ПРЕДАНИЯ В КАРАКАЛПАКСКОЙ И КАЗАХСКОЙ ФОЛЬКЛОРИСТИКЕ - Алламбергенова, И.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада қорақалпоқ халқ оҳанглари ҳақида ривоятлар таҳлил қилинган.
Keywords: фольклор; жанр; анъаналар; афсоналар; мавзулар; эртак; дин; мусиқа