ТУРИЗМ ТАРАЎЫНЫҢ БҮГИНГИ КҮНДЕГИ ӘҲМИЙЕТИ - Турениязова, Д.Қ.; Аметов, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада туризм индустриясининг ҳозирги ривожланиши, “туризм” атамаси, туризмнинг жаҳон ҳамжамиятидаги ўрни ва жамият ҳаётидаги аҳамияти кўриб чиқилади.
Keywords: туризм; халқ; жамият; маданият; экономика; функция; ресурс