QORAQALPOG‘ISTONDA MAKTAB TA’LIMI TIZIMINING RIVOJLANIShI VA JOYLAShUVI XUSUSIYATLARI - Uzakbaev, K.K.; Turgʻanbaev, D.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida maktab ta’lim tizimining tashkillashtirilishi, hududiy joylashuv xususiyatlari ochib berilgan.