QAShQADARYO VILOYATIDA MINERAL RESURSLARDAN FOYDALANIShNING GEOGRAFIK JIHATLARI VA TABIATGA SALBIY TA’SIRI MASALALARI - Sultonov, Sh.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada Qashqadaryo viloyati mineral resurslaridan foydalanishning geografik jihatlari va tabiatga salbiy ta’siri masalalariga doir ma’lumotlarni qisqacha tahlil qilingan va ular keltirib chiqarish mumkin bo‘lgan salbiy omillar xususida mulohazalar qilingan va tegishli xulosalar keltirilgan.