KAMOLIDDIN BEHZOD ASARLARINING REALISTIK XUSUSIYATLARI ASOSIDA TALABALARDA ESTETIK TARBIYANI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Masharipova, X.F. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada Kamoliddin Behzodning realistik san’ati va uning tarbiyaviy xususiyatlari, o‘quvchilarni ma’naviy-axloqiy tarbiyasini rivojlantirish masalalari muhokama qilingan.