ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ПРИНЦИПЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ УРОКОВ ФИЗИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ ДЛЯ УЧАЩИХСЯ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ - Абдукаримов, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси таълим тизимида бошланғич синфларида жисмоний тарбия дарсларини сифатли ва самарали ташкил этишда педагогик асос бўлиб хизмат қилиши кўзда тутилган.
Keywords: жисмоний тарбия; спорт; дарслар; таълим; фан; компетенция; табиатшунослик таълими; мактаб