O‘QITUVCHILARIDA PEDAGOGIK FAOLIYATNI SHAKLLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Tohirova, Sh.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyatni shakllantirish, nafaqat ularning pedagogik qobiliyatlarini rivojlantirishga, balki umumiy bilim va ko‘nikmalarini oshirishga ham xizmat qilishi va bu jarayon orqali bolalar o’ziga xos xususiyatlarini boshqarishni o‘rganish, bu esa kelajakda mustaqil va muvaffaqiyatli insonlar sifatida shakllanishlari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.