СТОРИТЕЛЛИНГ МАКТАБДА ФИЗИКАНИ ЎҚИТИШНИНГ ИННОВАЦИОН МЕТОДИ СИФАТИДА - Ерлепесова, И. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада мактабда физика ўқитишнинг самарали усули сифатида сторителлинг методининг қўлланилиши кўриб чиқилади. Методнинг назарий асослари таҳлил қилинади, уни амалга ошириш бўйича амалий мисоллар келтирилади ва педагоглар учун тавсиялар берилади.
Keywords: сторителлинг; физика таълими; ўқитиш методикаси; когнитив психология; ўқитишда ҳикоялар; педагогик инновациялар