КАРАКАЛПАКСКИЕ ФАМИЛИИ - Ержанова, Д.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Бу мақолада қорақалпоқ халқида фамилияларнинг шаклланиши, ривожланиш тарихи ўрганилган. Шунга кўра, қорақалпоқ фамилияларининг лексика-семантик анализи ва классификацияси, ўларнинг лексик таркиви кўрсатилган.
Keywords: исмлар; номшунослик; антропонимика; фамилиялар; тил тарихи; қорақалпоқ тили