ҒӘРЕЗСИЗЛИК ЖЫЛЛАРЫНДА МӘМЛЕКЕТИМИЗДЕ АГРАР ТАРАЎЫНДАҒЫ КАДРЛАР ТАЯРЛАЎ МӘСЕЛЕСИ (1991-2020) - Төрениязова, Г.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси ва Қорақалпоғистон Республикаси аграр олий таълим соҳасида эришилган ютуқлар ва қишлоқ хўжалигини олий таълим муассасаларини янгидан қайта ташкил этиш бўйича бир нечта йўналишлар кўрсатиб ўтилди.
Keywords: реформа; инновацион; технология; филиал; ресурс; фундамент; ирригация; мелиорация; институт