АЎЫЛЛЫҚ ОРЫНЛАРҒА ГЕОГРАФИЯЛЫҚ ТӘРЕПТЕН СЫПАТЛАМА - Утепова, Г.Б.; Узақбаев, Қ.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада қишлоқ жойларнинг географик тавсифи ва қишлоқ жойларига хос хусусиятларнинг илмий баҳоси берилган.
Keywords: қишлоқлар; қишлоқнинг географик жойлашуви; аҳоли пунктлари; қишлоқ хўжалигига ихтисослашган қишлоқлар; ихтисослаштирилмаган қишлоқ хўжалиги қишлоқлари; аралаш (агросаноат) қишлоқлар