KICHIK HUDUDLAR AHOLISI TARKIBI VA GEODEMOGRAFIK RIVOJLANISHI - Tojieva, Z.N.; Do‘smonov, F.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada kichik hududlar ijtimoiy-demografik rivojlanishi xususiyatlari, aholi soni dinamikasidagi o‘zgarishlar, aholisi tarkibi, oilaviy, yosh tarkiblari mahalla fuqarolar yig‘inlari kesimida tadqiq etilgan.