TEATR ORQALI UMUMTA’LIM, OLIY TA’LIM MUASSASI TALABALARINI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHNING RIVOJLANISH HOLATI - Qalandarov, U.E. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada falsafiy, pedagogik va psixologik adabiyotlar asosida teatr san’ati vositalari orqali umumta’lim va oliy ta’lim muassasalari o‘quvchilarini ma’naviy-axloqiy tarbiyalash masalalari yoritilgan. Teatr san’atining o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini rivojlantirish, jamoaviy muloqot qobiliyatlarini shakllantirish va estetik tarbiya berishdagi roli tahlil qilingan.