KOLLABORATSIYALAR VA OʻQITISHDA KOLLABORATIV TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Shamuratova, M.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada ICL [interactive collaborative learning] interfaol kollaborativ ta’limni va soʻngi avlod kollaborativ axborot tizimlari (AT) asosida oʻtkaziladigan kompyuterli kollaborativ ta’limni [computer-supported collaborative learning, CSCL] oʻz ichiga olgan kollaboratsiya tushunchasi doirasida kollaborativ texnologiyalardan foydalangan holda oʻqitish masalalari koʻrib chiqilgan.