ТАРИХ ТАЪЛИМИДА МЕДИАКОНТЕНТЛАРДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШНИНГ МУҲИМ ШАРТЛАРИ - Толепов, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада тарих таълимида медиаконтентлардан самарали фойдаланишнинг муҳим шартлари ҳамда бу жараёнда педагогнинг роли хусусида сўз юритилган.
Keywords: тарих таълими; контент; медиаконтентдан фойдаланиш шартлари